Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik

Meer informatie

Supersnel betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijven in Hengelo, Enschede, Losser

Ondernemers en bewoners op een aantal geselecteerde bedrijventerrein in Hengelo, Enschede en Losser kunnen zich vanaf nu aanmelden bij IP linq voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 25 juni 2022 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt het uitgebreide glasvezelnetwerk aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen in Hengelo, Enschede en Losser.


Passend aanbod voor iedereen

Het is belangrijk dat supersnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus heeft DELTA voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen kunnen zij meenemen inclusief een aanbod voor telefonie en televisie. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat ook jullie binnenkort aangesloten kunnen worden op het DELTA Fiber netwerk.


Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zij werkt daarom onder andere samen met IP linq te Hengelo. Samen zorgen wij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.


Toevoegde waarde

In combinatie met een glasvezelverbinding via DELTA Fiber Netwerk en de diensten van IP linq zoals VoIP telefonie kunt u flink besparen op uw maandelijkse kosten. IP linq biedt verschillende telefonieplatformen afgestemd op de wens van de klant. Heeft u hier interesse in dan maken wij u graag een offerte op maat.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/hengelo of gavoorglasvezel.nl/enschede-losser. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen.

Mocht uw adres niet in aanmerking komen voor bovenstaande project dan horen wij dat graag en kijken wij of er toch mogelijkheden zijn voor u.

Neem contact op voor meer informatie