Communiceren en bereikbaar zijn over de hele wereld, het kan nu!

IP linq Telecom Solutions; Telefonie op maat.

Een hedendaagse organisatie communiceert op een moderne manier door gebruik te maken van onze Cloud Telecom Solutions. Betrouwbaar, beveiligd, altijd beschikbaar, schaalbaar en alle functionaliteiten binnen handbereik. Wij bieden u een ruime keuze aan bureau- en draadloze toestellen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Beschikt u over meerdere vestigingen, met onze oplossing nemen we deze eenvoudig op in één telefoonsysteem.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbaar platform en hoge service tegen voordelige tarieven.

Phone Manager app

Phone Manager app

Bent u op kantoor of onderweg? Met de Phone Manager app kunt u alsnog eenvoudig uw toestel doorschakelen.

Geen investering

Geen investering

U hoeft niet te investeren in een telefooncentrale. U kunt eenvoudig overstappen met nummerbehoud en per maand afrekenen.

Flexibel

Flexibel

De communicatie oplossingen van IP linq zijn volledig schaalbaar. Of u nu één telefoonnummer nodig heeft of honderd, het is allemaal mogelijk.

Managed Service

Managed Service

Komt u er even niet uit of moet er iets gewijzigd worden, dan staan onze Service en Support medewerkers altijd voor u klaar.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met onze Cloud Telefonie oplossing bent u altijd en overal bereikbaar. Een internet verbinding is hiervoor al voldoende.

Telecom Solutions van IP linq

Met IP linq Cloud Telefonie is er  altijd een oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Bel ons voor een persoonlijk advies… tel. 074 – 7 630 610


Het laatste nieuws op gebied van
Telecom Solutions

Gebruikt u ons helpdeskportaal al?

Geplaatst op 06 december 2022 door Danielle Bakker

Wij van IP linq begrijpen dat u zich graag wil richten op uw organisatie en dat u niet continu tijd kwijt wil zijn aan allerlei ICT-aspecten.
U kunt bij ons dan ook heel simpel via ons helpdeskportaal uw verzoek of storing doorgeven. De helpdesk is te vinden op https://helpdesk.iplinq.nl. Mocht u nog geen account hebben dan kunt u deze hier aanvragen. Dankzij ons helpdeskportaal heeft u een compleet overzicht van al uw meldingen en communicatie tussen u en onze supportmedewerkers aan de hand van een uniek ticketnummer.

lees verder…

IP linq helpt u naar Windows 11

Geplaatst op 13 oktober 2021 door Danielle Bakker

Vanaf 5 oktober is Windows 11 geïntroduceerd door Microsoft. Pc’s en notebooks met Windows 11 zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar, voor vele bestaande systemen stelt Microsoft een gratis update beschikbaar via Windows Update. Deze kunt u zelf uitvoeren of u maakt gebruik van de hulp van IP linq. Er zijn namelijk een aantal systeemeisen om Windows 11 te installeren. Wij van IP linq helpen u graag om te kijken of uw hardware, randapparatuur en software geschikt is voor Windows 11.

lees verder…

Uw smartphone gebruiken als vast toestel op kantoor en onderweg

Geplaatst op 19 mei 2021 door Danielle Bakker

Door het toepassen van de IP linq telefonie App op uw mobiele telefoon beschikt u over een directe verbinding met uw telefooncentrale. U bent indien gewenst direct bereikbaar als men naar kantoor belt. De App waarschuwt u bij inkomende oproepen, zoals u dat ook gewend bent bij een “normaal” inkomend gesprek. Via de app kunt u uw collega’s bellen op de interne nummers. Ook kunt u via de app uitbellen met het zakelijk vaste nummer.

lees verder…