Communiceren en bereikbaar zijn over de hele wereld, het kan nu!

IP linq Telecom Solutions; Telefonie op maat.

Een hedendaagse organisatie communiceert op een moderne manier door gebruik te maken van onze Cloud Telecom Solutions. Betrouwbaar, beveiligd, altijd beschikbaar, schaalbaar en alle functionaliteiten binnen handbereik. Wij bieden u een ruime keuze aan bureau- en draadloze toestellen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Beschikt u over meerdere vestigingen, met onze oplossing nemen we deze eenvoudig op in één telefoonsysteem.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbaar platform en hoge service tegen voordelige tarieven.

Phone Manager app

Phone Manager app

Bent u op kantoor of onderweg? Met de Phone Manager app kunt u alsnog eenvoudig uw toestel doorschakelen.

Geen investering

Geen investering

U hoeft niet te investeren in een telefooncentrale. U kunt eenvoudig overstappen met nummerbehoud en per maand afrekenen.

Flexibel

Flexibel

De communicatie oplossingen van IP linq zijn volledig schaalbaar. Of u nu één telefoonnummer nodig heeft of honderd, het is allemaal mogelijk.

Managed Service

Managed Service

Komt u er even niet uit of moet er iets gewijzigd worden, dan staan onze Service en Support medewerkers altijd voor u klaar.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met onze Cloud Telefonie oplossing bent u altijd en overal bereikbaar. Een internet verbinding is hiervoor al voldoende.

Telecom Solutions van IP linq

Met IP linq Cloud Telefonie is er  altijd een oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Bel ons voor een persoonlijk advies… tel. 074 – 7 630 610


Het laatste nieuws op gebied van
Telecom Solutions

Met VaMo van IP linq wordt uw mobiele toestel onderdeel van uw telefooncentrale.

Geplaatst op 17 maart 2021 door Danielle Bakker

Door de versplintering in werklocaties, thuis, onderweg en soms op kantoor kan het lastig zijn om collega’s snel te bereiken. Veelal wordt er uitgeweken naar een mobiele telefoon. Echter is er dan weer een probleem om contact te leggen met klanten. De klant belt u terug op het mobiele nummer op momenten dat het even niet uitkomt.

lees verder…

Met IP linq de meest actuele, stabiele en veilige telefooncentrale

Geplaatst op 20 januari 2021 door Danielle Bakker

Tegenwoordig maakt iedereen wel gebruik van VoIP. Ook als men nog een conventionele centrale heeft. Misschien onder een andere noemer zoals bijvoorbeeld Internetbellen, Digitale Telefonie of CloudTelefonie. Zowel thuis als op de zaak belt men met de vaste telefoon op basis van VoIP. De kwaliteit van de gesprekken is bij de meeste aanbieders wel goed. Echter is de inrichting niet altijd naar wens. Denk hierbij aan bereikbaarheid, stabiliteit en veiligheid.

lees verder…

Verglazing Westermaat Hengelo

Geplaatst op 26 november 2018 door Elroy Breukers

Goed nieuws: bedrijventerrein Westermaat Hengelo krijgt Bright Access glasvezel. Honderden bedrijven op ruim 50 terreinen in Nederland profiteren al van glasvezel. Bright Access is een onafhankelijke leverancier van glasvezelnetwerken en start binnenkort met graven op dit terrein; de eerste aansluitingen worden naar verwachting opgeleverd in het eerste kwartaal van 2019.

lees verder…