Communiceren en bereikbaar zijn over de hele wereld, het kan nu!

IP linq Telecom Solutions; Telefonie op maat.

Een hedendaagse organisatie communiceert op een moderne manier door gebruik te maken van onze Cloud Telecom Solutions. Betrouwbaar, beveiligd, altijd beschikbaar, schaalbaar en alle functionaliteiten binnen handbereik. Wij bieden u een ruime keuze aan bureau- en draadloze toestellen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Beschikt u over meerdere vestigingen, met onze oplossing nemen we deze eenvoudig op in één telefoonsysteem.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbaar platform en hoge service tegen voordelige tarieven.

Phone Manager app

Phone Manager app

Bent u op kantoor of onderweg? Met de Phone Manager app kunt u alsnog eenvoudig uw toestel doorschakelen.

Geen investering

Geen investering

U hoeft niet te investeren in een telefooncentrale. U kunt eenvoudig overstappen met nummerbehoud en per maand afrekenen.

Flexibel

Flexibel

De communicatie oplossingen van IP linq zijn volledig schaalbaar. Of u nu één telefoonnummer nodig heeft of honderd, het is allemaal mogelijk.

Managed Service

Managed Service

Komt u er even niet uit of moet er iets gewijzigd worden, dan staan onze Service en Support medewerkers altijd voor u klaar.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met onze Cloud Telefonie oplossing bent u altijd en overal bereikbaar. Een internet verbinding is hiervoor al voldoende.

Telecom Solutions van IP linq

Met IP linq Cloud Telefonie is er  altijd een oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Bel ons voor een persoonlijk advies… tel. 074 – 7 630 610


Het laatste nieuws op gebied van
Telecom Solutions

Altijd en overal bereikbaar met telefonie van IP linq

Geplaatst op 16 maart 2023 door Diallo Martijn

IP linq biedt innovatieve oplossingen voor bedrijven die altijd en overal bereikbaar willen zijn. Met de Vast-Mobiel Integratie (VAMO) kunnen gebruikers hun smartphone gebruiken als vast toestel op kantoor en onderweg.

lees verder…

Verbeter nu uw vergaderruimten!

Geplaatst op 16 maart 2023 door Diallo Martijn

Met het Yealink RoomPanel-systeem voor vergaderruimten wordt het beheren van uw vergaderruimten een stuk eenvoudiger.

lees verder…

Gebruikt u ons helpdeskportaal al?

Geplaatst op 06 december 2022 door Danielle Bakker

Wij van IP linq begrijpen dat u zich graag wil richten op uw organisatie en dat u niet continu tijd kwijt wil zijn aan allerlei ICT-aspecten.
U kunt bij ons dan ook heel simpel via ons helpdeskportaal uw verzoek of storing doorgeven. De helpdesk is te vinden op https://helpdesk.iplinq.nl. Mocht u nog geen account hebben dan kunt u deze hier aanvragen. Dankzij ons helpdeskportaal heeft u een compleet overzicht van al uw meldingen en communicatie tussen u en onze supportmedewerkers aan de hand van een uniek ticketnummer.

lees verder…