Altijd en overal bereikbaar met telefonie van IP linq

Geplaatst op 16 maart 2023 door Diallo Martijn in:
Algemeen, Telecom Solutions

IP linq biedt innovatieve oplossingen voor bedrijven die altijd en overal bereikbaar willen zijn. Met de Vast-Mobiel Integratie (VAMO) kunnen gebruikers hun smartphone gebruiken als vast toestel op kantoor en onderweg. Dit betekent dat alle inkomende oproepen op het zakelijke telefoonnummer naar de smartphone worden doorgeschakeld en uitgaande oproepen ook via de zakelijke telefoonnummer verlopen. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling en een betere bereikbaarheid.

Daarnaast biedt IP linq de meest actuele, stabiele en veilige telefooncentrale die volledig in de cloud draait. Dit betekent dat u geen eigen server nodig heeft en altijd beschikt over de nieuwste software. Bovendien zijn de verbindingen veilig en is de telefooncentrale gemakkelijk schaalbaar.

Met deze oplossingen biedt IP linq bedrijven de mogelijkheid om hun communicatie efficiënter en effectiever te maken. Door de integratie van vaste en mobiele telefonie en de cloud-gebaseerde telefooncentrale kunnen bedrijven kosten besparen en hun bereikbaarheid verbeteren.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden en mail naar verkoop@iplinq.nl of bel 074 7 630 610.