Vaste lage prijzen op onze All-in Copy Kit

Geplaatst op 20 juli 2023 door Diallo Martijn in:
Algemeen

Het IP linq All-in Copy Kit contract is een ideale oplossing voor bedrijven die willen printen en kopiëren en de kosten daarvan willen beheersen.

Met deze dienst van IP linq krijgt u een professionele multifunctionele printer die perfect past bij uw bedrijfsbehoeften. U betaalt een vast bedrag per maand en daarmee heeft u alles in één keer geregeld: engineer op locatie, onderhoud, reparaties, onderdelen en verbruiksmaterialen. Het is een handige en efficiënte manier om uw print- en kopieerkosten te beheren en te verlagen. 

Afdrukken tegen een vaste lage prijs is een van de belangrijkste voordelen van het All-in Copy Kit contract. U hoeft zich geen zorgen te maken over de variabele kosten van toner en service, want alles is inbegrepen in de vaste prijs. U kunt dus zoveel afdrukken maken als afgesproken in het contract zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. Alle afdrukken boven het afgesproken aantal zullen tegen hetzelfde vaste tarief worden aangeboden.

Een ander groot voordeel van het IP linq All-in Copy Kit contract is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw printer. Het onderhoud wordt namelijk volledig verzorgd door IP linq, zodat uw printer altijd in topconditie verkeert. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan staat IP linq direct voor u klaar om het probleem op te lossen. Zo kunt u zich richten op uw werkzaamheden en hoeft u zich geen zorgen te maken over technische problemen. 

Daarnaast biedt het All-in Copy Kit contract ook nog eens gemak. U hoeft zich niet langer bezig te houden met het bijhouden van de voorraad toner, want dit wordt allemaal voor u geregeld. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat u altijd voldoende voorraad heeft om efficiënt te kunnen werken. 

Kortom, het IP linq All-in Copy Kit contract is een uitstekende oplossing voor bedrijven die veel printen en kopiëren en hun kosten willen beheersen. Met een vast bedrag per maand heeft u alles in één keer geregeld en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud. Het is een handige, efficiënte en kosteneffectieve manier om uw print- en kopieerkosten te beheren. Wilt u meer weten over het All-in Copy Kit contract en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met IP linq voor meer informatie.