De nieuwe TASKalfa, Veiligheid boven alles.

Geplaatst op 11 juni 2019 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Document Solutions

Met deze nieuwe modellen, aangevuld met software-oplossingen van KYOCERA, en de expertise van IP linq bieden wij een totaaloplossing die kosten bespaart en tegelijkertijd kostbare bedrijfsinformatie beschermt.

De kleuren- en monochrome modellen zijn in gebruiksgemak en snelheid van bediening sterk verbeterd doordat ze voorzien zijn van een 10 inch tablet-look display met ingebouwde bewegingssensor. Deze is in te stellen in 3 niveaus van gevoeligheid. De MFP is dan gebruiksklaar als de gebruiker bij het display staat. 

Op het gebied van beveiliging zijn grote stappen gemaakt. De nieuwe modellen kunnen potentiële bedreigingen, als infiltratie van malware of ongeautoriseerde firmware, in gebruikerssystemen voorkomen dankzij de geïntegreerde beveiliging systemen Trusted Platform Module en Secure Boot. De Data Security Kit beschermt te allen tijde waardevolle bedrijfsdata.

In combinatie met TASKalfa 

MyQ

MyQ is een oplossing die het printen en scannen van documenten eenvoudiger en efficienter maakt. Het bied de mogelijkheid het gebruik van uw organisatie in kaart te brengen en te beheren. IP linq kan erbij helpen om dit voor uw organisatie op maat te maken.

Eenvoudig in gebruik

Weten wie wat print, de beveiliging van gevoelige documenten en het inzichtelijk hebben wat alle afdrukken uw organisatie kosten is bijna onmogelijk om te realiseren.

Met MyQ maakt u dit niet alleen mogelijk, het is bovendien eenvoudig in gebruik en beheer en de grote flexibiliteit biedt een scala aan aanpassingsmogelijkheden die het volledig bij de behoefte van uw organisatie laat aansluiten.

MyQ biedt u de mogelijkheid om printprocessen te stroomlijnen met als resultaat een vereenvoudigde en beveiligde document output binnen de gehele organisatie.

Print&Follow 

Beveiligd en Print en Follow afdrukken.

Ieder weet hoe vervelend het is als je snel een afdruk moet maken en de machine waarnaar u heeft afgedrukt bezig is met het afdrukken van een grote opdracht. In een situatie als deze kan je het document naar een andere machine versturen, waardoor het document 2 maal wordt afgedrukt en waarschijnlijk in de uitvoer van de oorspronkelijke printer blijft liggen, of wachten tot de printer klaar is om uw opdracht te verwerken. Dit kost veel van uw kostbare tijd

Geïnteresseerd in de nu tijdelijk extra voordelige TASKalfa serie, bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar info@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden