Gemaakt om te presteren, de Surface Laptop Studio

Geplaatst op 06 april 2022 door Danielle Bakker in:
Algemeen, ICT Infrastructuur

Laat uw verbeelding de vrije loop op de krachtigste Microsoft Surface Laptop Studio, ontworpen om het beste van Windows 11 te benutten. Dankzij het grensverleggende ontwerp kunt u uw creatieve spieren laten werken op het slanke 14,4 inch touchscreen, waardoor u naadloos kunt overschakelen van laptop naar entertainmentpodium en draagbaar creatief canvas, compleet met ingebouwde Slim Pen houder en oplader. Blijf in de flow, laat u inspireren en komt dichtbij datgene wat u leuk vindt.

Krachtige prestaties voor hoge eisen

Draai intensieve desktopsoftware, speel de nieuwste games en pak uw meest veeleisende taken aan.

Uniforme, levensechte kleuren en contrast

Het in de fabriek gekalibreerde PixelSense™ Flow-touchscreen biedt soepeler scrollen met een vernieuwingsfrequentie tot 120Hz. Ervaar zeer helderdere tinten, erg donkere tinten en subtiele details met Dolby Vision® bij het afspelen van ondersteunde content.

Elk detail geeft inspiratie

Zie en doe meer op het heldere, levendige 120Hz-touchscreen van 14,4 inch, met levensechte kleuren. Teken, schets, maak aantekeningen en multitask met touch, pen en het grote Precision Haptic-touchpad. Geniet bovendien van bioscoopgeluid voor films en programma’s met Dolby Atmos®.

Vind nu uw perfecte Surface Laptop Studio

Van opnemen, bewerken en posten tot coderen en ontwerpen, kijk naar Surface Laptop Studio om uw originele ideeën aan te wakkeren. Laat IP linq u helpen de juiste configuratie samen te stellen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via 074 7 630 610 of mail naar verkoop@iplinq.nl