Het is niet de vraag OF maar WANNEER u wordt gehackt!

Geplaatst op 20 januari 2022 door Danielle Bakker in:
Algemeen

Afgelopen jaar zijn er een record aantal  (succesvolle) aanvallen geweest op bedrijfsnetwerken. De prognose is dat er dit jaar een nog groter aantal organisaties slachtoffer zullen zijn van een hack.

Niet alleen uw ICT omgeving is aan verandering onderhevig. Ook die van de hackers ontwikkelt zich verder. Zij zullen dan ook nieuwe methoden en zwakheden vinden om een succesvolle cyberaanval uit te voeren. Het is dan ook niet de vraag OF u gehackt wordt, maar WANNEER.

IP linq kan u echter helpen om de kans te verkleinen. En bij het ongelukkige noodlot de schade tot een minimum te beperken, zodat u ondanks de hack snel verder kunt met uw bedrijfsvoering.

Denk hierbij aan patchmanagement voor het actueel houden van uw werkplekken en servers, het segmenteren van netwerken en werknemers trainen om hackpogingen te herkennen en juist te handelen bij een incident.

Tevens biedt IP linq geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om aanvallen in kaart te brengen voordat deze succesvol zijn uitgevoerd. Wij komen graag met u in gesprek om over de diensten die bij uw sector van toepassing zijn verder uitleg te geven.

Voor meer informatie belt u naar (074) 7 630 610 of stuurt u een email naar verkoop@iplinq.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.