Houd uw IT omgeving veilig

Geplaatst op 12 oktober 2022 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Cloud Computing, ICT Infrastructuur

Steeds weer zijn er nieuwe aanvalstechnieken op de aanwezige ICT infrastructuur van organisaties. Ook op die van u. De kans dat u een keer het slachtoffer bent van een hack wordt elk jaar groter als u verder geen actie onderneemt. Het is belangrijk om uw ICT omgeving door te lichten en waar nodig de beveiliging aan te scherpen om zo de kans op een hack te beperken.

IP linq kan u helpen om de kans te verkleinen. En bij het ongelukkige noodlot de schade tot een minimum te beperken, zodat u ondanks de hack snel verder kunt met uw bedrijfsvoering.
Maar ook u en uw personeel kunnen getraind worden om meer inzicht te krijgen om een poging tot hacken te herkennen. IP linq heeft hier een passende oplossing voor om de bewustwording van u en uw personeel te stimuleren.

Tevens biedt IP linq geavanceerde beveiligingsmogelijkheden aan om aanvallen in kaart te brengen voordat deze succesvol zijn uitgevoerd. Wij komen graag met u in gesprek om over de diensten die bij uw sector van toepassing zijn verder uitleg te geven.

Voor meer informatie belt u naar (074) 7 630 610 of stuurt u een email naar verkoop@iplinq.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.