Internet Pro glasvezel actie

Geplaatst op 19 juli 2016 door Danielle Bakker in:
Algemeen, ICT Infrastructuur

Als gecertificeerd Ziggo Partner adviseert en levert IP linq naast het Connect portfolio met super snel internet over de kabel ook de glasvezeldienst Internet Pro Fiber.

Tot 1 september 2016 geven wij op de Internet Pro Fiber dienst een actiekorting tot maximaal € 2.000,00 op de eenmalige aansluitkosten en een korting op de maandelijke kosten. Dit laatste geldt ook bij verlenging van bestaande abonnementen.

Internet Pro is altijd een ‘non-overbooked dienst’

Wat wij hiermee bedoelen is dat de eindgebruiker de enige is die gebruik maakt van deze aansluiting.  U deelt dus niet met andere gebruikers van Ziggo. Het grote voordeel hiervan is dat uw internet verbinding hierdoor veel stabieler is. En er daardoor aanzienlijk minder kans is op down time.

Internet Pro wordt geleverd in twee varianten:

  • Internet Pro Fiber 1:1 Premium: Bij deze dienstvariant wordt het hoogste SLA (Service Level Agreement) afgegeven. U bent er dan van verzekerd dat uw aansluiting tegen de geldende SLA afspraken 24/7 door Ziggo wordt beheerd.
  • Internet Pro Fiber 1:1 Standaard: Bij deze dienstvariant wordt dezelfde kwaliteit van verbinding geleverd, maar is de service beperkt tot kantooruren en worden de SLA-parameters op basis van ‘best effort’ geleverd.

Vrijheid in diensten

Het voordeel van een glasvezel verbinding is dat het een open netwerk is en u de vrijheid heeft in welke diensten u afneemt. De diensten die u af kan nemen zijn bijvoorbeeld; Telefonie (VoIP), werken in de Cloud, camera beveiliging, Cloud back up, enz.

Vaste IP-adressen

Het is bij internet Pro mogelijk om naast de standaard IPv4 adressen extra IPv4-adressen aan te vragen. U kunt kiezen uit 16 of 32 IP-adressen. Naast de standaard IPv4 IP-adressen leveren wij ook IPv6 adressen bij de dienstverlening.

Met Internet Pro bent u klaar voor de toekomst!

 

Wilt u gebruik maken van deze actie bel dan voor 1 september 2016 naar (074) 7 630 610 en wij informeren u graag over de mogelijkheden.