Met IP linq een printerpark op maat

Geplaatst op 17 november 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen

Voor elk afdrukvolume heeft IP linq een passend printerpark voor een scherpe prijs.

Zo ook hebben wij een klantcase met hoog volume en hoge snelheid afdruk kunnen invullen door het leveren van een Kyocera TASKalfa 7353ci.

Deze machine is ontworpen om te werken in veeleisende high-end werkomgevingen en uw steeds veranderende manier van werken bij te houden. Deze gebruiksvriendelijke, veilige en productieve kleuren-MFP TASKalfa 7353ci zal u verbazen. Dankzij het nieuw ontworpen 10,1-inch aanraakscherm is de toegang tot alle functies en het verkrijgen van precies de resultaten die u nodig hebt zeer intuïtief en eenvoudig.

  • Verbeterde beeldkwaliteit: zorgt voor een scherpe en heldere afdruk
  • Verhoogde tonercapaciteit
  • Nieuwe optionele finisher met een nietmachine voor 100 vel
  • Versterkte beveiliging: standaard Data Security Kit, TPM en secure boot

Maar voor u is misschien een ander model uit de Kyocera TASKalfa lijn een beter passende keus.

Met de keuze uit een van de TASKalfa modellen, aangevuld met de software-oplossingen van KYOCERA en de expertise van IP linq bieden wij een totaaloplossing die kosten bespaart en tegelijkertijd uw kostbare bedrijfsinformatie beschermt.

Deze kleuren en monochrome modellen zijn in snelheid en gebruikersgemak sterk verbeterd. Om de productiviteit en de gebruikers ervaring te verbeteren is de interface aangepast naar een nieuw eenvoudig scherm. Door minder kleuren te gebruiken en de iconen groter te maken is er rust en duidelijkheid gecreëerd.

Ook scannen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het gebruik van een multifunctional. De nieuwe scanfuncties in de TASKalfa serie maken deze modellen nog productiever op dat gebied. Met gebruik van Artificial intelligence wordt handgeschreven tekst duidelijker gemaakt en met super resolutie worden afbeeldingen en logo’s scherper afgedrukt dan het origineel.

Op het gebied van beveiliging zijn grote stappen gemaakt. De nieuwe modellen kunnen potentiële bedreigingen, als infiltratie van malware of ongeautoriseerde firmware, in gebruikerssystemen voorkomen dankzij de geïntegreerde beveiligingssystemen. De Data Security Kit beschermt te allen tijde waardevolle bedrijfsdata.

Geïnteresseerd in de TASKalfa serie, bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden