De nieuwe Surface Pro

Geplaatst op 13 juni 2017 door Elroy Breukers in:
ICT Infrastructuur

De meest veelzijdige laptop

Voor mensen die willen werken onder hun eigen voorwaarden

Inspiratie doe je niet op achter je bureau. De nieuwe Surface Pro geeft je een optimale laptop, plus de veelzijdigheid van een studio en tablet. Krachtig, slank en lichtgewicht, de Surface Pro ondersteunt met gemak alle complete pc-applicaties en je favoriete creatieve tools.

Geniet van een soepele, efficiënte workflow en blijf onderweg productief.

 

Absolute mobiliteit

Creëer, werk en speel vrijwel overal. De ultralichte Surface Pro zorgt beter dan ooit voor complete mobiele productiviteit en heeft tot wel 50% meer batterijduur dan Surface Pro 4.

Empower je medewerkers met een ultramobiel device dat digitale werkstromen ondersteund en de samenwerking verbetert. Geef ze de mogelijkheid om overal te werken.

 

Buitengewone kracht en prestaties

De nieuwe Surface Pro geeft je de kracht om alle applicaties te draaien die je nodig hebt. Hij is ruim 20% sneller dan de Surface Pro 4 dankzij de krachtige Intel® Core™ processor en laat je ideeën tot leven komen met de prachtige kleuren en vlijmscherpe resolutie op het geweldige

PixelSense™ -scherm dat reageert op aanraking.

 

Pas hem aan jouw smaak aan

Personaliseer de Surface Pro en laat je zien met de nieuwste tools in prachtige kleuren, waaronder de nieuwe Surface Pro Signature Type Cover4 uitgevoerd in luxueuze Alcantara® -materiaal. Maak het plaatje helemaal compleet met de Surface Pen4 en Surface Arc Mouse4 in diezelfde kleuren.

 

Maak de werkplek compleet met Online 365

Een online werkplek met alle functionaliteiten om uw dagelijkse werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Dat is Online 365. Het maakt niet uit of u gebruikmaakt van een PC, laptop, tablet of smartphone. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding. Online 365 is voorzien van alle standaard Microsoft Office-programma’s, Live Tiles en daarnaast zijn bestanden altijd en overal beschikbaar vanuit een veilige Cloud omgeving. Dit alles voor een vast bedrag per maand.

Geïnteresseerd in de nieuwe Microsoft Surface Pro, bel dan naar (074) 7 630 610 en wij informeren u graag over onze oplossingen