Nog meer voordelen met de vernieuwde ECOSYS modellen

Geplaatst op 25 september 2019 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Document Solutions

Onlangs is er een vernieuwde lijn ECOSYS Printers en Multifunctionals uitgebracht deze vervangen een aantal van onze oude modellen.

Vanaf 1 september zijn er weer een aantal Topmodellen bijgekomen, de ECOSYS P3260dn. Dit model heeft een nieuwe 40K Tonercardridge voor zeer lage printkosten.

ECOSYS M3860idn/M3860idnf opvolgers van de ECOSYS M3660idn

Deze twee modellen zijn ontworpen om grote oplages te verwerken. Met de nieuwe 40K tonercartridge kan dit tegen zeer lage kosten.

Bij gebruik van een optionele SSD harde schijf (HD-6 of HD-7), biedt dit model op twee niveaus beveiliging van de bewaarde gegevens:

De ECOSYS M3860idnf is uitgerust met een interne finisher en een automatische nietmachine. Bovendien heeft de model de mogelijkheid voor een 320GB HDD (HD-14).

Nog meer voordelen!!

Nog lager energieverbruik en verder verbeterde beveiliging
Alle nieuwe printers uit deze lijn voldoen aan ENERGY STAR 3.0. Het gemiddelde energieverbruik (TEC-waarde) ligt voor deze modellen tussen de 0,6 en 0,75 kWh per week. Het design werd vernieuwd, ze hebben dezelfde moderne uitstraling als de andere A4 ECOSYS printers en MFP’s.

  1. Eenvoudige versleuteling van de gegevens door de standaard versleuteling (zonder Data Security Kit) en gebruikmakend van een modelafhankelijke sleutel.
  2. High-end versleuteling en verwijderen van de gegevens met de Data Security Kit. Het activeren van deze Data Security Kit is kosteloos, standaard is deze niet geactiveerd

Extra informatie voor de zorg sector!!

Pharmacom font set

De nieuw geïntroduceerde modellen kunnen, net zoals de oude modellen, zonder problemen overweg met de Pharmacom fontset.

 

Geïnteresseerd. Bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar info@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.