Onderteken uw pdf’s met een IP linq eSign dienst

Geplaatst op 17 november 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen

IP linq eSign is een juridisch bindende dienst voor elektronische handtekeningen om belangrijke documenten voor te bereiden en te verzamelen. Het biedt een complete oplossing voor electronische handtekening: upload uw document, maak uw sjabloon, voeg ontvangers toe en verstuur het.

Eenvoudig te gebruiken

Of het nu via het web of mobiel is, het genereren van overeenkomsten en het verzenden ervan voor eSignatures is snel en eenvoudig. IP linq eSign vermindert het aantal “klikken” met 30-50% bij het verzenden van een document ter ondertekening. Gebruik herbruikbare sjablonen om de tijd te verminderen die wordt besteed aan het maken van een contract elke keer en het verzenden ervan.

Veilig

Veiligheid is de topprioriteit bij het verzenden en ontvangen van contracten. IP linq eSign ondersteunt 256-bits codering, audittrails, gecertificeerde voltooiing, controle over zichtbaarheid en e-mailverificatie om ervoor te zorgen dat u te allen tijde veilig blijft.

Wettelijk Volgzaam

Het voldoet aan SOC 2 Type 2, SSAE 16 en voldoet aan FINRA. Deze naleving stelt IP linq eSign in staat om juridisch bindende elektronische handtekeningen te leveren in veel landen over de hele wereld.

Samenwerking

Ongeacht de locatie van uw teamleden, op kantoor, vanuit huis of aan de andere kant van de wereld – het hele team kan samenwerken aan elk document. Met documentversie- en samenwerkingsbewerkingen kunt u het werk in uitvoering voltooien, opslaan en wachten op de goedkeuring van iedereen voordat u het voltooide product verzendt.

Geïnteresseerd. Bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.