Verglazing Westermaat Hengelo

Geplaatst op 26 november 2018 door Elroy Breukers in:
Cloud Computing, ICT Infrastructuur, Telecom Solutions

Goed nieuws: bedrijventerrein Westermaat Hengelo krijgt Bright Access glasvezel. Honderden bedrijven op ruim 50 terreinen in Nederland profiteren al van glasvezel. Bright Access is een onafhankelijke leverancier van glasvezelnetwerken en start binnenkort met graven op dit terrein; de eerste aansluitingen worden naar verwachting opgeleverd in het eerste kwartaal van 2019.

 

Stabiel werken in de cloud

Overweegt u efficiënter en goedkoper te werken? Dan is dit het moment, want dat gaat beter in de cloud. Via de ‘gewone’ kabel of DSL laat de stabiliteit en betrouwbaarheid hiervoor vaak te wensen over. Met glasvezel zit u 100% goed. En bent u het overzicht van de ICT in uw bedrijf wat kwijt? Dan schept u zo ook meteen helderheid.

 

Stap betaalbaar in

Vanwege de aanleg op uw terrein stapt u nu heel voordelig in. U betaalt eenmalig € 500,- en daarna maandelijks € 149,- voor uw aansluiting. Daarmee staat de deur open voor razendsnel internet, vaste telefoon en tv. Net als het elektriciteitsnet is het glasvezelnetwerk 100% open. Regel het eenvoudig via IP linq, ook gevestigd op bedrijventerrein Westermaat.

 

Hackvrij (video)bellen, storingsvrij internetten

Glasvezel maakt uw oude analoge lijn, DSL of ISDN overbodig. Die maandkosten bespaart u dus. Andere voordelen? Wat dacht u van hackvrij bellen dankzij een afgeschermde lijn? Bedrijfsgegevens veilig opslaan in de cloud? Of storingsvrij internetten, ongeacht het aantal gebruikers?

 

Bent u gevestigd op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo en geïnteresseerd in een glasvezel aansluiting, bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar info@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden