Werk veiliger door contactloos printen met MyQ en IP linq

Geplaatst op 19 mei 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Document Solutions

Er is in de afgelopen periode veel veranderd in Nederland door het aanhoudende corona beleid. We werken voorlopig nog zoveel mogelijk vanuit huis, maar dit is niet altijd mogelijk. Af en toe moeten we ook naar kantoor.

Om de werkomgeving op kantoor veiliger te maken neemt u als ondernemer al de nodige maatregelen. Zo wordt er gekeken hoe uw werknemers samenwerken en welke risico’s er zijn. Denk daarbij aan het gemeenschappelijk gebruik van apparatuur met touchscreens zoals koffiemachines of printers en multifunctionals.

Voorkom onnodige aanraking doormiddel van contactloos printen.

Contactloos printen is geen enkel probleem met multifunctionals die uitgerust zijn met MyQ. U kunt nog steeds met papieren documenten werken zonder dat u de printer of het paneel hoeft aan te raken. Er zijn twee manieren: de eerste manier is inloggen met uw ID-kaart, de tweede manier is printen via de MyQ mobiele print app.

Inloggen met uw ID-kaart

Print de gewenste documenten en log bij de printer in met uw ID-kaart. Deze kan zo ingesteld worden dat na aanmelding alle printopdrachten direct worden geprint.

MyQ Mobile Print app

Met de MyQ mobiele app heeft u nog meer controle over uw printopdrachten. Na het eenmalig scannen van een, op de machine aanwezige, QR-code kunt u op uw eigen smartphone of tablet de gewenste printopdrachten selecteren. Er kunnen zelfs nog aanpassingen worden gedaan. Zo kunt u ervoor kiezen om toch in kleur af te drukken of het aantal exemplaren te wijzigen. Het is ook mogelijk om bestanden vanaf de interne of cloudopslag van uw smartphone te printen zonder de printer aan te hoeven raken.

Naast het extra gebruiksgemak levert deze oplossing ook een bijdrage aan een veilige kantooromgeving. Zo kunnen medewerkers die niet (altijd) thuis kunnen werken op kantoor veilig werken met apparatuur die door meerdere collega’s wordt gebruikt.

Geïnteresseerd. Bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.