IP linq helpt u naar Windows 11

Geplaatst op 13 oktober 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen, ICT Infrastructuur, Telecom Solutions

Vanaf 5 oktober is Windows 11 geïntroduceerd door Microsoft. Pc’s en notebooks met Windows 11 zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar, voor vele bestaande systemen stelt Microsoft een gratis update beschikbaar via Windows Update. Deze kunt u zelf uitvoeren of u maakt gebruik van de hulp van IP linq. Er zijn namelijk een aantal systeemeisen om Windows 11 te installeren. Wij van IP linq helpen u graag om te kijken of uw hardware, randapparatuur en software geschikt is voor Windows 11.

Zorg voor evenwicht op je bureaublad

Windows 11 heeft gebruiksvriendelijke hulpmiddelen die  kunnen helpen om uw schermruimte te optimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren. Combineer dat met een Microsoft 365-abonnement en niets staat u meer in de weg om taken gedaan te krijgen.

In contact komen met anderen 

Chatten en bellen zijn ingebouwd in uw taakbalk en naadloos geïntegreerd met Outlook en Agenda, zodat u in een paar stappen in contact kunt komen met anderen.

Concentreer je workflow

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams; de apps die u nodig heeft, werken naadloos samen met de nieuwe tools voor multitasking zoals vastgemaakte lay-outs, Bureaubladen en een nieuwe intuïtievere manier van los- en vastkoppelen.

Wilt u hier meer informatie over belt u dan naar (074) 7 630 610 of stuurt u een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.