IP linq als Microsoft Silver Partner, wat betekent dit voor u.

Geplaatst op 14 april 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen

Zoals u gewend bent werken wij al jaren met Microsoft en sinds begin dit jaar zijn wij Microsoft Silver Partner geworden. Dat betekend dat wij gecertificeerd zijn door Microsoft voor de behaalde competenties en de juiste technische kennis. Onze medewerkers hebben zich laten certificeren doormiddel van trainingen en bijbehorende examens. Dit hebben zij met succes afgerond en hierdoor mogen wij ons Microsoft Silver partner noemen.

Wat betekend dit voor u als organisatie van IP linq.

Uw organisatie heeft voordeel van dit Silver partnerschap. Als Microsoft Silver Partner bieden wij altijd een oplossing die up-to-date is en bij uw organisatie past. Dankzij het partnerschap zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten, belangrijke updates en de laatste innovaties. Daarnaast kunnen wij direct contact leggen met productspecialisten van Microsoft. Met die extra expertise op de achtergrond zijn we in staat om de mogelijkheden van de omgeving optimaal in te richten voor uw organisatie.

Door onze certificaten laten wij zien dat wij de juiste specifieke kennis hebben van IT. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten op een goede manier te adviseren. Zo bent u als klant verzekerd van de voor uw organisatie meest geschikte Cloudoplossing. Door de ervaring en kennis van IP linq worden organisaties op een efficiënte manier geholpen in de overstap naar de Cloud.

Wilt u ook weten welke Cloudoplossing het beste bij uw organisatie past neem dan contact op via (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.