Digitalisering in de zorg

Geplaatst op 14 april 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen

In verband met de huidige maatregelen wordt er veelal vanuit huis contact gelegd en waar mogelijk thuis gewerkt. Niet alleen uit veiligheid maar soms ook uit noodzaak door de thuissituatie. Het nieuwe werken is geïntroduceerd en voor veel bedrijven een blijvende manier van werken. Hierdoor ontstaan ook in uw branche de nodige vraagstukken over bereikbaarheid, dataverwerking en veiligheid.

Telefonie

De bereikbaarheid is een van de belangrijkste punten in klantcontact. Vooral de telefonie speelt hierbij een grote rol. Klanten willen graag direct contact en juiste informatie. Maar wordt er wel door de desbetreffende personen opgenomen of kunnen zij wel snel de juiste personen bereiken?

Dankzij de vele jaren aan ervaring die IP linq in huis heeft, kunnen wij u goed adviseren over de inrichting van uw telefonie. Tevens beschikt IP linq over op maat leverbare telefonieplatformen, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden naar wens van uw organisatie. Of u nu wilt bellen met mobiel, vast toestel of vanuit uw werkplek, alles wordt naadloos verbonden.

Documentoplossingen

Een ander aandachtspunt is dataverwerking. Veel handelingen kunnen al digitaal verwerkt worden. Een goed databeleid zorgt ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt, onafhankelijk van welke locatie er gewerkt wordt. Echter dienen er ook nog documenten afgedrukt te worden. Veel van deze documenten kunnen privacygevoelige informatie bevatten. Het is dan wenselijk deze op kantoor af te drukken. Maar men wil ook niet dat deze afdrukken dagen op de printer liggen en inzichtelijk zijn voor anderen.

Ook hiervoor heeft IP linq oplossingen die aan te passen zijn naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een print en volgsysteem, waarmee de gebruiker bij een printer de reeds klaargezette printopdracht kan oproepen voor afdrukken.

Veiligheid

Het belangrijkste aandachtspunt is toch wel de veiligheid. Door de sterke toename in digitale inbraken en ontoegankelijk maken van data is het cruciaal om te zorgen dat de thuiswerkplek optimaal beveiligd is. De kans op een datalek is groter doordat de thuiswerkplek makkelijker geïnfiltreerd kan worden.

Op deze manier lift er iemand mee die de data in kan zien en kan manipuleren.  IP linq is gespecialiseerd in het toepassen van beveiligingsoplossingen die uw data veiligstellen, maar ook het gebruikersgemak in het oog houden. Ook de thuiswerkplek kan hiervan worden voorzien.

Iedere organisatie heeft baat bij goede automatisering. Het maakt niet uit in welke sector uw organisatie actief is. IP linq heeft voor elke branche passende oplossingen om uw ICT optimaal in te zetten en de kosten onder controle te krijgen. Profiteer van efficiënte en gestroomlijnde processen passend bij uw budget.

Geïnteresseerd, bel dan naar 074-7630610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.