Meer controle, minder kosten met MDS van IP linq

Geplaatst op 20 november 2020 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Document Solutions

Voor ondernemingen is het tegenwoordig belangrijker dan ooit om kosten te besparen en inefficiënte werkwijzen te elimineren. Het maakt niet uit hoe groot de onderneming is, wanneer je het documentproces optimaliseert, vindt je zeker nieuwe mogelijkheden om kosten te besparen.

Op het eerste gezicht is het moeilijk vast te stellen waar kan worden bespaard. De mogelijkheden liggen vaak verborgen in inefficiënte hardware, overmatig gebruik van papier en duizenden verloren arbeidsuren, door inefficiënte procedures en werkstromen. Maar IP linq MDS spoort ze voor je op. IP linq MDS analyseert het volledige documentproces; hoe verbruiksmiddelen worden besteld, welke procedures en werkstromen worden gevolgd en wat het energieverbruik is. Uit de analyse blijkt waar problemen bestaan en hoe de efficiëntie kan worden verbeterd.
Aan de hand van deze gegevens wordt een oplossing op maat ontworpen waarmee je ieder aspect van de printomgeving kunt optimaliseren.

IP linq MDS stopt niet zodra alles is geïnstalleerd en functioneert. We blijven de gehele documentomgeving beheren, zodat de prestaties optimaal blijven, en tijdrovende alledaagse problemen worden opgelost. Om je te helpen het maximale uit je nieuwe infrastructuur te halen, leveren we gerichte ondersteuning voor hardware en software, zowel op afstand als ter plaatse.

Deze totaalaanpak maakt van IP linq MDS een unieke en essentiële business strategie voor elk bedrijf dat zijn totale potentieel aan kostenreducties wil benutten. De ervaring leert dat IP linq MDS feitelijk de outputkosten met ongeveer 30% kan reduceren.

Kort gezegd, IP linq MDS heeft bewezen dat het kan zorgen voor betere efficiëntie, productiviteit en resultaten binnen uw gehele organisatie.

Geïnteresseerd. Bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.