Met IP linq de meest actuele, stabiele en veilige telefooncentrale

Geplaatst op 20 januari 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Telecom Solutions

Tegenwoordig maakt iedereen wel gebruik van VoIP. Ook als men nog een conventionele centrale heeft. Misschien onder een andere noemer zoals bijvoorbeeld Internetbellen, Digitale Telefonie of CloudTelefonie. Zowel thuis als op de zaak belt men met de vaste telefoon op basis van VoIP. De kwaliteit van de gesprekken is bij de meeste aanbieders wel goed. Echter is de inrichting niet altijd naar wens. Denk hierbij aan bereikbaarheid, stabiliteit en veiligheid.

Hoe fijn is het om waar dan ook bereikbaar te kunnen zijn onder uw directe nummer? Of u nu op de zaak, thuis of onderweg bent? Bij IP linq Telefonie zijn deze functionaliteiten standaard aanwezig.

Ook kan IP linq uw mobiele toestel geheel integreren in de centrale. Zo is uw bereikbaarheid meteen zichtbaar voor uw collega’s en kunt u wanneer nodig uitbellen met het zakelijke nummer in plaats van uw mobiele nummer zonder gebruik te hoeven maken van uw databundel.

Om al die functionaliteit te bieden is het ook belangrijk dat het systeem stabiel is. De IP linq centrales en telefoonverbindingen zijn geplaatst in gerenommeerde datacenters en worden 24/7 gemonitord om uitval tot een minimum te beperken.

Een ander aspect die zeker in de huidige tijd niet vergeten mag worden is veiligheid. De toenemende cybercriminaliteit is ook voor uw telefonie een dreigend gevaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan linehacking. Uitgaande gesprekken worden dan gevoerd naar nummers waar aan verdiend kan worden. Door de actieve monitoring wordt dit gedrag snel in kaart gebracht en kan er snel actie ondernomen worden.

Aftappen is ook een dreiging die niet vergeten mag worden, indien de centrale niet voldoende beveiligd is, is het vrij eenvoudig om gesprekken af te luisteren en op te slaan. Vooral bij privacygevoelige gesprekken is dit natuurlijk zeer ernstig.

Daarom investeert IP linq in de ontwikkeling van zijn telefooncentrales. Zodat IP linq u als klant de meest actuele, stabiele en veilige telefooncentrale kan bieden die er is.

Meer informatie. Bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.