Met Ip linq en MDM, mobile hacking voorkomen

Geplaatst op 07 oktober 2020 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Cloud Computing, Service en Support

Vroeger was cybercrime vooral gericht tegen grote organisaties. Tegenwoordig lopen ook veel kleinere bedrijven en instellingen aanzienlijke risico’s. U en uw medewerkers gebruiken steeds vaker mobiele devices zowel prive als zakelijk. Deze apparaten zijn gevoelig voor Mobile Hacking. Mobile hacking is een algemene naam voor Malware, Ransomware en Passwordhacking. Met een Mobile Device Management oplossing kunnen wij van IP linq vanaf één beheerportal alle aangesloten devices beheren tegen een vast en laag tarief per maand. Is er een apparaat besmet? Dan kunnen wij deze bijvoorbeeld direct wipen.

Voordelen Mobile Device Management:

  • Data beveiligen
  • voldoen aan de privacyrichtlijnen
  • datalek voorkomen
  • efficiënt management

Naast de beheervoordelen levert een MDM oplossing uw organisatie ook veel businessvoordelen op.

De business voordelen van MDM zijn onder andere tijdwinst, een veiligere informatie uitwisseling en productievere medewerkers. de tijdswinst zit hem vooral in dat uw ict specialist remote centraal alle devices kan beheren, software updaten, toegangsrechten toewijzen en nieuwe apparaten aan het netwerk koppelen. Ook zorgt MDM voor een veilige informatie-uitwisseling doordat mobiele devices – en dus het bedrijfsnetwerk beter beveiligd zijn.

Geïnteresseerd. Bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.