Met VaMo van IP linq wordt uw mobiele toestel onderdeel van uw telefooncentrale.

Geplaatst op 17 maart 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Telecom Solutions

Door de versplintering in werklocaties, thuis, onderweg en soms op kantoor kan het lastig zijn om collega’s snel te bereiken. Veelal wordt er uitgeweken naar een mobiele telefoon. Echter is er dan weer een probleem om contact te leggen met klanten. De klant belt u terug op het mobiele nummer op momenten dat het even niet uitkomt.

Om deze problematiek te vermijden heeft IP linq meerdere mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is een volledige Vast-Mobiel integratie ( VaMo ). Met VaMo van IP linq wordt uw mobiele toestel onderdeel van uw telefooncentrale.

U bent voor uw externe contacten direct bereikbaar op uw nummer waar u zich op dat moment ook bevindt. Indien u niet gestoord wilt worden kunt u de binnenkomende oproepen naar uw Voicemail doorschakelen of naar een andere collega. U kunt er voor kiezen om uitgaand te bellen via uw mobiele of uw vaste nummer. Dit kunt u zelf eenvoudig omschakelen door middel van een app op uw telefoon.

Dankzij een volledige VaMo van IP linq wordt het mobiele toestel volledig geïntegreerd.

Uw collega’s kunnen u via uw verkorte kiesnummer intern bereiken. En omgekeerd kunt u uw collega’s direct bereiken via de verkorte kiesnummers. Tevens is het voor uw collega’s inzichtelijk of u reeds in gesprek bent op uw toestel(len) ( zowel uw vaste en mobiele toestel )

Voor de volledige VaMo van IP linq is elk mobiel toestel geschikt. Dit hoeft dus geen smartphone te zijn om uit te kunnen bellen met het zakelijke nummer. Uw huidige mobiel is perfect in te zetten hiervoor.

IP linq kijkt graag met u mee naar de beste oplossing die past bij uw organisatie en uw wensen, zodat u telefonisch optimaal bereikbaar bent in combinatie met gunstige tarieven.

Geïnteresseerd in de vast-mobiel integratie (VaMo) bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden