Maak kennis met Jhon

Geplaatst op 16 februari 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen

Goedendag, mijn naam is Jhon Tiehuis en ik ben sinds kort toegetreden tot het team van IP linq als ICT adviseur. Misschien hebben we al kort kennis met elkaar gemaakt.

Allereerst maar even mijn voornaam, dit is geen tikfout, mijn naam schrijf je gewoon net even anders. Dit past dan ook goed bij mij als IT-er met een babbel. Dat is ook net even wat anders.

Ik ben dus Jhon, partner van Lilian en vader van twee kinderen, Anna-Sophie van bijna 4 jaar en haar broertje Davin van 5 maanden. Geboren en getogen in Goor, maar nu woonachtig in Enschede.

Van nature ben ik leergierig en wil ik graag weten hoe alles in elkaar steekt. Apparaten worden dan ook fysiek tot op het laatste schroefje uit elkaar gehaald en softwarematig doorgepluisd.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste apparaten bij mij thuis aangepast zijn naar mijn wensen ondanks dat deze instellingen voorheen niet in de software aanwezig waren.

Wat valt er nog meer te vertellen over mij? Ik ben een coffeeholic ( dat gaat gelukkig goed samen met mijn functie ), ik hou van lekker op een terrasje zitten en van heerlijke reizen maken.

In de 20 jaar die ik actief ben in de IT-wereld heb ik voor veel klanten advies uitgebracht.
Wat in al die jaren altijd het allerbelangrijkste is geweest en gebleven, is communicatie.
Door mijn uitgebreide technische kennis en mijn communicatieve vaardigheid om deze kennis te vertalen naar de klant is er direct een duidelijk en begrijpelijk beeld van wat er mogelijk is.

Maar mensen kunnen flink gefrustreerd raken van computers. Het is een gereedschap dat te allen tijde goed moet werken. Echter wees gerust, u mag mij altijd bellen en uw hart luchten.
U hoeft zich niet in te houden, ik kan wel tegen een stootje. Dan komen we samen tot een oplossing en bespreken we dat onder een lekkere bak koffie. ( Of twee, ik ben tenslotte een coffeeholic )

Geen frustraties? Nog beter! Dan kom ik graag koffie drinken om te praten over de toekomst en hoe de diensten van IP linq uw bedrijf verder kunnen ondersteunen.

Laten we snel wat afspreken, ik lust wel een bakkie.