Meer productiviteit met de nieuwe Kyocera TASKalfa modellen

Geplaatst op 16 februari 2021 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Document Solutions

Met deze nieuwe modellen, aangevuld met de software-oplossingen van KYOCERA en de expertise van IP linq bieden wij een totaaloplossing die kosten bespaart en tegelijkertijd uw kostbare bedrijfsinformatie beschermt.

Deze kleuren en monochrome modellen zijn in snelheid en gebruikersgemak sterk verbeterd. Om de productiviteit en de gebruikers ervaring te verbeteren is de interface aangepast naar een nieuw eenvoudig scherm. Door minder kleuren te gebruiken en de iconen groter te maken is er rust en duidelijkheid gecreëerd.

Ook scannen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het gebruik van een multifunctional. De nieuwe scanfuncties in de TASKalfa 2554ci en 3554ci maken deze modellen nog productiever op dat gebied. Met gebruik van Artificial intelligence wordt handgeschreven tekst duidelijker gemaakt en met super resolutie worden afbeeldingen en logo’s scherper afgedrukt dan het origineel.

Op het gebied van beveiliging zijn grote stappen gemaakt. De nieuwe modellen kunnen potentiële bedreigingen, als infiltratie van malware of ongeautoriseerde firmware, in gebruikerssystemen voorkomen dankzij de geïntegreerde beveiligingssystemen. De Data Security Kit beschermt te allen tijde waardevolle bedrijfsdata.

In combinatie met TASKalfa

MyQ

MyQ is een oplossing die het printen en scannen van documenten eenvoudiger en efficiënter maakt. Het biedt de mogelijkheid het gebruik van uw organisatie in kaart te brengen en te beheren. IP linq kan erbij helpen om dit voor uw organisatie op maat in te richten.

Eenvoudig in gebruik

Weten wie wat print, de beveiliging van gevoelige documenten en het inzichtelijk hebben wat alle afdrukken uw organisatie kost voelt bijna onmogelijk om te realiseren.

Met MyQ maakt u dit niet alleen mogelijk, het is bovendien eenvoudig in gebruik en beheer en de grote flexibiliteit biedt een scala aan aanpassingsmogelijkheden die het volledig bij de behoefte van uw organisatie laat aansluiten.

MyQ biedt u de mogelijkheid om printprocessen te stroomlijnen met als resultaat een vereenvoudigde en beveiligde document output binnen de gehele organisatie.

Print&Follow

Beveiligd en Print en Follow afdrukken.

Ieder weet hoe vervelend het is als je snel een afdruk moet maken en de machine waarnaar u heeft afgedrukt bezig is met het afdrukken van een andere grote opdracht. In een situatie als deze kan je het document naar een andere machine versturen, waardoor het document voor een tweede maal wordt afgedrukt en waarschijnlijk in de uitvoer van de oorspronkelijke printer blijft liggen. Of wachten tot de printer klaar is om uw opdracht te verwerken. Dit kost veel van uw kostbare tijd, toner en papier. Met Print & Follow kunt u de afdruk eenvoudig verplaatsen naar een beschikbare printer.

 

 

Geïnteresseerd in de TASKalfa serie, bel dan naar (074) 7 630 610 of stuur een email naar verkoop@iplinq.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden