Verbeter uw productiviteit met de TASKalfa 7054ci

Geplaatst op 16 maart 2023 door Danielle Bakker in:
Algemeen, Document Solutions

Maak kennis met de Kyocera TASKalfa 7054ci printer, deze printer is ontworpen voor bedrijven die hoge kwaliteit en efficiëntie nodig hebben. Met een afdruksnelheid van maar liefst 70 pagina’s per minuut, bespaart u tijd en verhoogt u de productiviteit van uw werknemers.

De TASKalfa 7054ci is een multifunctionele kleurenprinter van Kyocera. De printer is ontworpen voor middelgrote tot grote kantoren en biedt geavanceerde functies zoals afdrukken, kopiëren en scannen, evenals optionele faxmogelijkheden. De printer kan afdrukken met een snelheid van maximaal 70 pagina’s per minuut en ondersteunt verschillende papiersoorten en formaten. Daarnaast heeft de TASKalfa 7054ci ook nog geavanceerde beveiligingsfuncties om vertrouwelijke informatie te beschermen. Met deze printer kunt u uw productiviteit en efficiëntie verbeteren en tegelijkertijd hoogwaardige afdrukken leveren.

De Kyocera TASKalfa 7054ci produceert scherpe, levendige kleurenprints met een maximale resolutie van 1200 x 1200 dpi. Daarnaast is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk door het grote 10,1 inch touchscreen. Door het gebruik van duurzame componenten, een laag energieverbruik en lange levensduur van onderdelen, is deze printer ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend. De Kyocera TASKalfa 7054ci is een perfecte oplossing voor drukke kantoren die op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige printer.

Wilt u meer weten over de Kyocera TASKalfa 7054ci printer? Neem dan contact op met IP linq, uw Kyocera partner, en ontdek hoe u uw werkprocessen kunt verbeteren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.

Bel  (074) 7 630 610 of stuurt u een email naar verkoop@iplinq.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.